Detail novinky

Z lásky k české kuchyni

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg

Něco málo o glutamátech:

Pro svou výraznou chuť bývá glutamát sodný často používán jako dochucovadlo, čímž ale potlačuje přirozenou chuť pokrmů. Zároveň některými zdroji bývá označován za rizikový faktor při různých onemocněních, jako je migréna, zvýšení krevní tlaku, onemocnění centrální nervové soustavy či tzv. glutamátová intolerance. jedna porce polévky ze sáčku může obsahovat až 1,5g glutamátu. O rizicích se poraďte se svým lékařem.

Neváhejte a přijďte si pochutnat na polévce bez přidaných glutamátů!

Přílohy k novince

Novinky

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Kristina Ježková

T:
E: kristina.jezkova@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba7:30 – 2:30

Naše recepty a zajímavosti

Žádný/á recept/zajímavost není k dispozici.